آشنایی با آبشار شاهاندشت ، بزرگترین آبشار مازندران
۶بهمن پرس / سرویس اجتماعی-گردشگری : اگر شما هم از اهالی تهران و علاقهمندان به گشت و گذار در طبیعت هستید، ولی فرصت کافی برای طبیعت گردی ندارید، احتمالا به دنبال گزینههایی خواهید رفت که بتوانید در تعطیلات آخر هفته به آنها سری بزنید. گزینههایی برای یک سفر مفرح و یکروزه، که بتواند شما را برای شروع یک هفته کاری خوب آماده کند. یکی از این گزینه ها، که نامی آشنا برای طبیعت گردان نیز هست، آبشار شاهاندشت میباشد. در ادامه مطلب با ما همراه شوید، تا شما را با بزرگترین آبشار مازندران آشنا سازیم.
آبشار شاهاندشت کجاست؟
گوشه به گوشه استان مازندران دارای مناظر و زیباییهای منحصر به فردیست که چشمان هر بینندهای را مبهوت خود میکند. در گوشهای از این خطه سرسبز، آبشاری مرتفع، رقص کنان به سمت شما سرازیر میشود. اگر هنوز هم برای سفر به این منطقه دچار شک و تردید هستید، کافیست از کسانی که قبلا به این مکان سفر کرده اند، درباره آن سوال کنید یا نیم نگاهی به عکسهای آن بیاندازید.
آبشار شاهاندشت مرتفعترین آبشار استان مازندران و دومین آبشار بلند ایران از نظر ارتفاع است که در سال ۱۳۹۰ در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.
آب تنی و آب بازی یکی از هیجان انگیزترین فعالیتهایی است که میتوانید در آبشار شاهاندشت تجربه کنید. البته به یاد داشته باشید که یک دست کامل لباس اضافه به همراه خود ببرید. مگرنه مجبور خواهید شد در هوای خنک اطراف آبشار با همان لباسها سر کنید.
اگر از دوستداران هنر عکاسی و به خصوص عکاسی از طبیعت هستید، این مکان میتواند برای شما سوژههای بی شماری را برای خلق عکسهایی ناب ایجاد کند. البته مراقب باشید! دوربین شما ضد آب نیست.
در سفر به این منطقه، لذت پیکنیک در کنار خانواده را فراموش نکنید. زیر سایه درختان، زیرانداز خود را پهن کنید و بساط جوجه و کباب خود را به پا کنید!
اگر با همسر خود به این منطقه سفر کرده اید، پیاده روی در طبیعت زیبای روستای شاهاندشت میتواند برای شما و همسرتان بسیار دلچسب باشد. پیاده روی در طبیعت زیبای این روستا باعث میشود تا لحظاتی از دغدغههای زندگی معمول خود خارج شوید و به طول عمر شما میافزاید!
همچنین، در بالای این آبشار، یکی از قلعههای تاریخی و عظیم البرز و ایران جا خوش کرده است. بنایی باشکوه که بر بلندای صخرهای به ارتفاع حدود ۲۲۰ متر و با لاشه سنگهای کوچک و بزرگ و ملات ساروج و سنگ ساخته شده است. پیرامون تاریخ احداث قلعه اطلاعات دقیقی در دست نیست و لی برخی از بومیان منطقه پیشینه آن را به قبل از اسلام و ۳۰۰۰ سال قبل نسبت میدهند.
از نظر مهندسی و هنر معماری، این قلعه طراحی بسیار جالبی دارد. گفته میشود که هیچ راه ورودی به قلعه وجود نداشته، و تنها ورود به آن تونلی بوده که در دل کوه کنده بودند. البته امروزه از این تونل اثری به جای نمانده است. در حال حاضر بازدید از قلعه کمی مشکل است و گردشگران و کوه نوردان با امکانات و رعایت موارد ایمنی، میتوانند از دیواره جنوبی قلعه به داخل آن صعود کنند.
بهترین زمان بازدید از آبشار
در فصول زمستان و پاییز، منطقه شاهاندشت دارای آب و هوایی بسیار سرد میباشد؛ بنابراین بهترین فصل سفر به این منطقه فوصول بهار و به خصوص تابستان میباشد. یعنی بین ماههای اردیبهشت تا شهریور هر سال.
برچسب ها :آبشار شاهاندشت ، آمل
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0